2019-03-26

Aktuális

 • Szavazzatok a Fazekas Csapatára!

  Idén is indult iskolánk képviseletében egy csapat az
  Esterházy Magyarország Alapítvány országos kreatív történelemversenyen, melyen a feladat az Index oldalának egy alternatív 19. századi címlap megtervezése volt.

  A versenyen a nyertest az Index olvasóinak a szavazatainak segítségével döntik el, így buzdítunk mindenkit, hogy ezen a linken mindenki szavazzon a 10.A osztályos Kováts Hanna, Kiss Laura és Kuknyó Guidó beadványára.

  A szavazás menete:

  • Rákattinanak a fent megjölt linkre
  • A hármas számmal jelölt pályazat alatt lévő pontozcsíkon kijelölik a kívánt pontszámot – lehetőleg a 10-et 😉 – és legörgetve az oldal aljára beadják a szavazatukat.

  Minden támogatás jól jön, érjük el, hogy a Fazekasos csapat nyerjen!

  Continue reading →
 • Megjöttek a Fazekasos Pulcsik, pólók, tornazsákok!

  2020 januárjától elérhető a Fazekas Gimnázium hivatalos pulcsi, póló és tornazsák kollekciója, mely több színben, több stílusban vásárolható limitált ideig a Pullowear webshopjában és a DÖK képviselőinél. A fazekasos pulcsiból kisiskolás gyerekméret és XL-es felnőtt méretig lehet választani a piros, sötétkék vagy fehér színekből. A minimalista stílusú pulcsik alá pedig akár még egy fazekasos póló is befér, amely tisztán mutatja büszkeségünk eredményeinkre. Mindezt az összhatást pedig csak tovább fokozza a sportos kellékek tárolására tökéletesen megfelelő fazekasos tornazsák. Csatlakozz hozzánk és vegyél te is Fazekasos termékeket iskolád nevének öregbítésére.

  A rendelés 2020. január 22-ig lehetséges, tehát éljetek a lehetőséggel amíg tudtok!

  A megrendelés többféleképpen is megoldható:

  • Elektronikusan ezen a linken, csak internetes fizetési lehetősséggel
  • megrendelőlapon keresztül, készpénzben. Ezeket a lapokat a 312-es teremben kell leadni Vincler Konrád 10.a-s tanulónak

  Continue reading →